Тандем или „очаквано добра комбинация“

14.06.2023г 690
Тандем или „очаквано добра комбинация“
Бихме искали да представим двама от основните стълбове на компания ТОПИММО, Евгени Златев / Управляващ партньор / и Атанас Петров / Управител на офис /. 

Евгени е с над 18 годишен опит доказано име в сферата на недвижимите имоти. Той стартира кариерата си като водещ брокер в Адрес Недвижими имоти и Управляващ директор за Варна и Североизточна България на “Бългериан Пропертис” ООД и “Луксиммо” ООД. Отличен е с редица признания и е „Брокер на годината за България“, присъдена на Годишните награди за 2018г. от имотния портал www.imoti.net. TOПИММО е естествено продължение на неговата амбиция да създаде своя компания, която да се разграничава от масовите агенции за имоти, от тежките им йерархични структури. Стремежът му е да създаде стегнат екип, доказал се с в годините и устоял на кризите.

Разрастването на екипа на ТОПИММО го среща с Атанас, който познава детайлно пазара и сделките с имоти, притежава квалификация и опит, преминал е десетки обучения провеждани от световно известни лектори. По стечение на обстоятелствата и в резултат на постоянство в работата, той също е носител е на Награда за брокер № 1 на България за 2012 г., награда за 2016 г.в класация на Imoti.net – „1-во място за продажби за цяла България“ и още много други.

Евгени и Атанас успяха да изведат новосъздадената компания на водещо място сред най-добрите агенции за недвижими имоти в град Варна, да направят бранда разпознаваем и предпочитан. Те споделят общи ценности, а именно високи стандарти при обслужването на клиенти и работата с инвеститори. Когато в работата има желание, тя престава да бъде просто работа, а призвание! Постоянство, непрекъснато обучение и самоусъвършенстване, както силната вътрешна мотивация, са разковничето за успех в тази трудна, но изключително привлекателна сфера. 

Те заедно пожелават сектора по-скоро да бъде въведен в административни и законови рамки, касаещи изискванията към работещите в него, защото имотите остават един от най-сигурните начини на капиталовложение и всеки клиент заслужава да получи най-компетентното и професионално обслужване!

Доверете им се!

Източник: TOPIMMO
Изображение: Павлина Аенска

Публикуваната статия е оригиналнен материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаеш да използваш информацията в тази статия, моля свържи се с TOPIMMO, за да получиш разрешение.
. Когато в работата има желание, тя престава да бъде просто работа, а призвание!