За нас

Компания с богат опит в продажбите и наемите на недвижими имоти с основател Евгени Златев, който стартира кариерата си като водещ брокер в Адрес Недвижими имоти и Управляващ директор за Варна и Североизточна България на “Бългериан Пропертис” ООД и “Луксиммо” ООД, с над 18 годишен опит и доказано име в тази сфера. Отличен е с редица признания и е Брокер на годината за България, присъдена на Годишните награди за 2018г. от имотния портал www.imoti.net . Доказан специалист с дългогодишна практика, работещ неуморно за отстояването на високите стандарти при обслужването на клиенти и работата с инвеститори.

TOPIMMO със своя нов облик отвори врати през една от най-предизвикателните години в нашето съвремие -2020.  

Нашите услуги са насочени към клиентите, които търсят персонализирано обслужване и личен подход, извършени в условия на безопасност както на физическо, така и на финансовото ниво.
 
Стремежът ни е да се разграничим от масовите агенции за имоти, от тежките им йерархични структури,  като на разположение е един стегнат екип, доказал се с в годините и устоял на кризите.  Ние гъвкаво се адаптирахме към променящите се условия, за да отговорим на вашите нужди в новата среда.

Вие вече ни познавате! Ние сме били и оставаме винаги до Вас!
Evgeni Zlatev
Евгени Златев
Управляващ партньор
2000+
оферти за продажба и наем
15+
години опит на имотния пазар
16
висококвалифицирани брокера
Познавайки добре нашите клиенти и техните изисквания, ние селектираме най-добрите предложения на пазара при най-добра цена, оказвайки пълен набори от услуги и надеждна юридическа подкрепа. И нещо повече - ние правим от всеки клиент наш дългосрочен приятел и партньор!
92%
92% от 100% удовлетвореност на клиентите
4.5
4.5 от 5 средна оценка на качеството на услугата

Екип

Екипът на агенция TOPIMMO се състои от квалифицирани, подготвени и мотивирани професионалисти в областта на недвижимите имоти, които се отличават с умения за взимане на бързи и адекватни решения, прецизност и отговорност.

Основният принцип на работата ни е персоналното внимание, почтеността, защитата на интересите и личният контакт - едни от предпоставките за създаване на доверие между екипа на агенцията и клиента.

Потърсете професионалната помощ на нашия екип и ние ще се погрижим вместо вас за всичко, свързано с успешното приключване на сделката!