Официално откриване на офис "ТАЛЯНА" на ТОПИММО

05.12.2023г 674
Официално откриване на офис "ТАЛЯНА" на ТОПИММО
С радост споделяме, че новият офис на ТОПИММО - „ТАЛЯНА“ бе официално открит на 30 ноември 2023 година с тържествен водосвет и стилен коктейл.

Съвместно с нашите партньори от Top Rent A Car посрещнахме представители на водещи агенции за имоти, строителни компании, нотариуси, адвокати, обществени деятели, лоялни клиенти и още много приятели, които споделиха с нас този важен ден. Благодарим на всички за позитивната енергия, с която орисахте нашето ново и специално пространство където ще посрещаме и обслужваме своите клиенти. Продължаваме да превръщаме недвижимите мечти в реалност с още по–голям ентусиазъм и професионализъм!

Очакваме всички наши клиенти на ул. „Преслав“ 7 в комфортна обстановка, където миналото се среща с настоящето, a нашият екип от професионалисти ще ви съдейства с усмивка и лично  отношение за покупка, продажба, наемане или отдаване на недвижим имот!

Източник: ТОПИММО

Изображение: ТОПИММО

Публикуваната статия е оригинален материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаеш да използваш информацията в тази статия, моля свържи се с TOPIMMO, за да получиш разрешение.

 
Благодарим на всички за позитивната енергия, с която орисахте нашето ново и специално пространство