Често задавани въпроси

Процесът на покупко–продажба, както и наемните отношения, често са съпроводени с редица въпроси. Необятният свят на недвижимите може да изглежда объркващ на пръв поглед, но ние сме тук, за да ви помогнем подплатени с опита, знанията и уменията на нашите консултанти!

 Обобщихме за Вас често задаваните към нас въпроси. Моля прочетете тук.
Изборът на посредник при покупко– продажбата или наемните отношения е информирано решение, което ще ви спести време, усилия и средства през целия процес. Агенцията за недвижими имоти ще ви предложи пълен достъп до своята база данни и тази на своите партньори. Тя е гаранция за безопасност, както и за договаряне на най–добри цени и условия.
Взаимоотношенията между агенцията и клиентите ни се регламентират чрез "Посреднически договор" договор. В него са описани правата и задълженията на двете страни – както Вашите, така и тези на TOPIMMO към Вас. Подробно са уточнени всички действия и срокове.
Ексклузивният договор за Купувач или Продавач е свързан с предоставянето на изключителни права на TOPIMMO при търсене или предлагане на даден имот. Това е свързано с две основни предимства: спестяване на време и гарантирана безопасност. Делегирайки представителството на TOPIMMO, Купувачът има достъп до всички оферти на пазара, контактувайки само с един брокер, който отговаря изцяло за неговия интерес. От друга страна, Продавачът също е във взаимодействие само с един консултант, който отговаря за многобройните обаждания и огледи по всяко време, а така също предоставя достъп само на потенциални купувачи, които е проверил и с които е в договорни отношения и не допуска злоумишлени влизания в имота.
Ние ще организираме огледи за всеки посочен от вас имот, в удобно за Вас време! Не взимаме такса за оглед, с изключение на минимална такава за имоти, разположени над 20 км от офиса ни.
За да бъде резервиран един имот, ще трябва да внесете депозит (обикновено около 10% от цената на имота или минимум 1 000 евро), които се приспадат от цената след приключване на сделката. С това действие имотът се спира от продажба както от нашия уебсайт, така и от Продавача.
Да, можете да платите с кредитна карта, ще ви дадем подробни инструкции как това може да бъде осъществено.  
Да, чрез упълномощаване на избрано от Вас лице или упълномощаване на нашия юрист. Представителството от наша страна е безплатна услуга за клиенти на TOPIMMO.
Нужна Ви е помощ от брокер?
Оставете ни Ваш телефон и ние ще се свържем с Вас
Оставете ни Ваш телефон и ние ще се свържем с Вас