За нас

Компания с богат опит в продажбите и наемите на недвижими имоти с основател Евгени Златев, който стартира кариерата си като водещ брокер в Адрес Недвижими имоти и Управляващ директор за Варна и Североизточна България на “Бългериан Пропертис” ООД и “Луксиммо” ООД, с над 18 годишен опит и доказано име в тази сфера. Отличен е с редица признания и е Брокер на годината за България, присъдена на Годишните награди за 2018г. от имотния портал www.imoti.net . Доказан специалист с дългогодишна практика, работещ неуморно за отстояването на високите стандарти при обслужването на клиенти и работата с инвеститори.

TOPIMMO отвори врати през една от най-предизвикателните години в нашето съвремие 2020.  
 
Стремежът ни е да се разграничим от масовите агенции за имоти, от тежките им йерархични структури,  като на разположение е един стегнат екип, доказал се с в годините и устоял на кризите. Екипът ни е приел и подписал Етичният Кодекс - защитаващ, както клиентите така и нашите партньори, спазвайки най-високо ниво на професионално обслужване. Ние гъвкаво се адаптирахме към променящите се условия, за да отговорим на всички Ваши нужди.

Нашите услуги са насочени към клиентите, които търсят професионално отношение, персонализирано обслужване и личен подход, извършени в условия на безопасност както на физическо, така и на финансовото ниво. Ние ще Ви помогнем и подкрепим към осъществяването на една успешна сделка с недвижим имот!

Вие вече ни познавате! Ние сме били и оставаме винаги до Вас!
Evgeni Zlatev
Евгени Златев
Управляващ партньор
2000+
оферти за продажба и наем
15+
години опит на имотния пазар
16
висококвалифицирани брокера
Всички наши оферти за гарантирано Реални! Познавайки добре нашите клиенти и техните изисквания, ние селектираме най-добрите предложения на пазара при най-добра цена, оказвайки пълен набори от услуги и надеждна юридическа подкрепа. И нещо повече - ние правим от всеки клиент наш дългосрочен приятел и партньор!
92%
92% от 100% удовлетвореност на клиентите
4.5
4.5 от 5 средна оценка на качеството на услугата

Екип

Екипът на агенция TOPIMMO се състои от квалифицирани, подготвени и мотивирани професионалисти в областта на недвижимите имоти, които се отличават с умения за взимане на бързи и адекватни решения, прецизност и отговорност.

Основният принцип на работата ни е персоналното внимание, почтеността, защитата на интересите и личният контакт - едни от предпоставките за създаване на доверие между екипа на агенцията и клиента.

Потърсете професионалната помощ на нашия екип и ние ще се погрижим вместо вас за всичко, свързано с успешното приключване на сделката!